Serrat i Sisa se sumen al Gran Concert per a les Persones Refugiades, que avui ha exhaurit les entrades

Tanquen el cartell Pablo López, Fermín Muguruza & Niña Coyote eta Chico Tornado, Begun, Ovidi3 i Mireia Vives, i el conjunt flamenc de Pepe Habichuela, José Miguel Carmona, Farruquito, Kiki Morente i Piraña
El concert ha venut avui les últimes entrades, tot just sis dies després de presentar el cartell en públic, i tots els beneficis es destinaran a projectes de migració i refugi

 

El Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà el dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona, anuncia avui les últimes confirmacions, al mateix temps que penja el cartell d’entrades exhaurides.

El cartell del concert es completa amb aquests artistes:

- La versió col·lectiva de “Mediterráneo” per a Casa nostra, casa vostra acumula gairebé mig milió de visualitzacions a les xarxes en tot just 72 hores, i ja s’ha convertit en un himne per a les persones migrants i refugiades. L’autor, Joan Manuel Serrat, ha fet l’impossible per no faltar al Gran Concert per a les Persones Refugiades.

- El cantautor Jaume Sisa acaba de publicar un dels discos més inspirats de la seva carrera, “Malalts del cel”, i l’11 de febrer serà al Palau Sant Jordi per sumar-se al concert.

- El cantant andalús Pablo López va viatjar expressament de Madrid per gravar la cançó “Mediterráneo” amb Joan Manuel Serrat i una vintena d’artistes més. Ara ha dit que també vol ser a l’escenari del Palau Sant Jordi l’11 de febrer.

- El cantant basc Fermín Muguruza pujarà l’escenari acompanyat del duet donostiarra Niña Coyote eta Chico Tornado.

- S’incorpora al concert un número de flamenc, amb el conjunt format per Pepe Habichuela, José Miguel Carmona, Farruquito, Kiki Morente i Piraña.

- Ovidi3 és la formació d’homenatge a Ovidi Montllor de David Caño, Borja Penalba i David Fernàndez, i actuarà conjuntament amb la cantant valenciana Mireia Vives.

- BeGun és l’autor de la sintonia de la campanya de Casa nostra, casa vostra, que va sonar a l’espot de llançament. A més, acaba de publicar el seu disc de debut, titulat “Amma”, que evoca el trajecte d’una persona que ha de marxar del seu país, Ghana.

 

Entrades exhaurides

Aquest matí, s’han exhaurit les localitats per al Gran Concert per a les Persones Refugiades. 5.000 es van vendre abans d’anunciar el cartell, i gairebé 10.000 més s’han esgotat en només sis dies, des de la roda de premsa de presentació, dimecres passat.

Ara, es manté oberta una fila 0, a través del web http://www.casanostracasavostra.cat/fes-una-aportacio, per a qui vulgui continuar fent aportacions econòmiques.

Tots els beneficis que s’obtinguin de la venda de les entrades aniran íntegrament a una convocatòria de suport econòmic a  organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit. Per això, un cop acaba de la campanya, s’establirà un termini presentació de projectes, i un jurat independent els avaluarà.

 

Les altres grans dates de la campanya Casa nostra, casa vostra

5-F Gran recollida de signatures

Nombroses ciutats de tota Catalunya preparen una gran mobilització simultània per donar a conèixer la campanya a tot el territori i multiplicar el número d’adhesions al manifest

11-F Gran concert per a les persones refugiades

Una cinquantena d’artistes pugen a l’escenari del Palau Sant Jordi en un espectacle a favor de l’acollida

18-F Gran manifestació a Barcelona

La mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa des de l’esclat de l’actual crisi del refugi arrencarà de la plaça Universitat i acabarà davant del mar Mediterrani, on l’any passat més de 5.000 persones van perdre la vida.