Sis il·lustradores reflexionen sobre l’acollida en unes samarretes per a Casa nostra, casa vostra

Paula Bonet, Catalina Estrada, Maria Herreros, Marina Capdevila, Amaia Arrazola i Cinta Vidal se sumen a la campanya

 

Sis grans il·lustradores s’han sumat a la campanya Casa nostra, casa vostra i han elaborat per a l’ocasió treballs artístics que reflexionen sobre el concepte de l’acollida. Paula Bonet, Catalina Estrada, Maria Herreros, Marina Capdevila, Amaia Arrazola i Cinta Vidal han convertit en il·lustracions el concepte central de la campanya, “Volem acollir”, i ho han expressat de formes molt diverses: una família unida, un grup de cases, un tros de cor, etc.

Amb les il·lustracions, Casa nostra, casa vostra ha fet sis models diferents de samarretes, que es poden aconseguir al web de la campanya per 20 euros (http://www.casanostracasavostra.cat/com-pots-ajudar/compra-material-campanya) . En la difusió, hi han participat la fotògrafa Laia Benavides, i els actors i actrius Marc Clotet, Aida Flix, Mikel Iglesias, Georgina Amorós, Pep Ambròs i Alba Ribas, que han fet de models.

Tota la recaptació que s’aconsegueixi amb les samarretes ajudarà a fer créixer la campanya i a finançar la convocatòria de suport econòmic a les entitats. Un cop  acabi la campanya, tots els beneficis que s’hagin pogut generar es destinaran a projectes concrets de suport a la migració i al refugi als països d’origen, en trànsit o a Catalunya mateixa. Es poden consultar tots els detalls de la convocatòria en aquest apartat del web: http://www.casanostracasavostra.cat/qui-som/transparencia/convocatoria

 

Fotografies: Laia Benavides