Una cinquantena d’artistes cantaran a favor de l’acollida al Gran Concert per a les Persones Refugiades del Palau Sant Jordi

Abans d’anunciar-se el cartell, ja s’ha venut un terç de l’aforament
Tots els beneficis es destinaran a projectes d’organitzacions que treballen en migració i refugi

 

 

 

La campanya per l’acollida Casa nostra, casa vostra reunirà una cinquantena dels artistes més destacats del país al Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà el dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona. Tots els beneficis que s’obtinguin del concert es destinaran a projectes d’organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de de trànsit.

Els artistes que participaran al Gran Concert per a les Persones Refugiades són: Txarango; Antonio Orozco; Lluís Llach i Sílvia Bel; Manolo García; Macaco; Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra; Amaral; Los chichos; Roger Mas; Paco Ibañez; Joan Dausà; Marina Rossell; Ismael Serrano; Aziza Brahim; Barcelona Gipsy Balkan Orchestra; Feras Almalat; Cheb Balowsky; 1st African Gospel Choir; Peripatètics de Merlí; Colla Vella dels Xiquets de Valls; Minyons de Terrassa; Castellers de Vilafranca; Colla Jove de Tarragona; Orquestra Simfònica de l'ESMUC; Coral Carmina; Manu Guix; Companyia Elèctrica Dharma; Santi Balmes; Gossos; Jofre Bardagí; Feras Almalat; Gemma Humet; Judit Neddermann; Sílvia Comas; Núria Graham; Pemi Fortuny; Lucrecia; Gertrudis; Lax'n'Busto; Bonobos; Itaca Band; La Sra. Tomasa; Clara Peya; Guillem Roma; Oriol Barri; Joan Masdeu; Sara Pi; Edna i Kathy Say; Anna Roig; Andrea Motis; Elena Gadel i Ivette Nadal.

Casa nostra, casa vostra es reserva algunes sorpreses grosses per incorporar al cartell en els pròxims dies.

L’espectacle es fa amb la direcció artística de Casa nostra, casa vostra, la direcció escènica de La Fura dels Baus, la producció del Primavera Sound i la col·laboració de Canet Rock.

 

El relat del viatge d’una persona refugiada

El Gran Concert per a les Persones refugiades relatarà la vida d’una persona que cerca refugi, i els tres blocs de l’espectacle correspondran amb les tres parts del seu viatge: l’origen, que és la guerra, la destrucció o la misèria; el trajecte, que és el perill dels mars i les fronteres, i l’arribada, que sovint acaba comportant aturar la vida en un camp de refugiats.

Per filar aquest relat, pujaran a l’escenari combinacions artístiques inèdites i inesperades que no es desvetllaran fins la mateixa nit del concert, i hi haurà moments que arribaran per sorpresa i que passaran a la història.  

 

Un terç de les entrades venudes abans d’anunciar el cartell

Els tiquets ja són a la venda al web de la campanya, www.casanostracasavostra.cat i a Atrápalo a partir de 15 euros. Abans que s’anunciés el cartell, ja s’havien venut 5.000 entrades, un terç de la capacitat total del Palau Sant Jordi, que és la sala de concerts més gran de Catalunya. Casa nostra, casa vostra recomana comprar les entrades al més aviat possible per poder triar bé la grada i evitar quedar-se sense.

 

Les grans dates de la campanya Casa nostra, casa vostra

5-F Gran recollida de signatures

Nombroses ciutats de tota Catalunya preparen una gran mobilització simultània per donar a conèixer la campanya a tot el territori i multiplicar el número d’adhesions al manifest

11-F Gran concert per a les persones refugiades

Una cinquantena d’artistes pugen a l’escenari del Palau Sant Jordi en un espectacle a favor de l’acollida

18-F Gran manifestació a Barcelona

La mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa des de l’esclat de l’actual crisi del refugi arrencarà de la plaça Universitat i acabarà davant del mar Mediterrani, on l’any passat més de 5.000 persones van perdre la vida.